top of page
studiovision_bbww_210620_LR_157_SV5_2796.jpg

Tree room

Dit is onze kleinste kamer, maar laat dat je niet misleiden.  Wat deze kamer mist in grootte maakt hij goed in gezelligheid. Met het Nationaal Park als inspiratie, is dit de perfecte kamer voor vrienden, kinderen of de alleenreizende aangezien er 2 aparte eenpersoonsbedden zijn.  (90 x 200) Geniet van de privé badkamer met inloopdouche.

Deze kamer kan ook gecombineerd worden met de aangrenzende Flower kamer om 1 familie kamer te maken.

Al onze kamers zijn voorzien van air-conditioning, gratis WIFI, luxe badhanddoeken, biologische badproducten, Badjassen, haardroger, Flat screen TV, toegang tot Nespresso koffie bar/thee en koelkast. Al onze gasten zijn welkom om te ontspannen in onze lounge of op onze patio's buiten.AUB, houdt er rekening mee dat consumptie van eigen drank niet toegestaan is in onze lounge of op onze terrassen.

 

 

Ontbijt is inbegrepen bij uw kamer. Dit is waar Woods and Wine echt in uitblinkt. Het ontbijt is 100% lokaal ingekocht van lokale markten, kleine bedrijven en zelfs onze eigen tuinkas.  Geniet van vers brood, kaas, fruit, vleeswaren, jam, yoghurt, gebak en natuurlijk veel koffie uit onze professionele Jura koffiemachine.

 

Al onze kamers zijn rookvrij, inclusief onze lounge.

Reservaties bij Woods en Wine begint vanaf 2 nachten.

Kinderen zijn welkom vanaf 13 jaar.

 

Houdt u er rekening mee dat onze check-in tijd niet eerder is dan 16:00 en niet later dan 20:00.  Uitchecken is om 11:00 uur.

 

Sorry, maar huisdieren zijn niet toegestaan.

bottom of page