top of page
Zoeken
  • woodswine

New Year

Het is 2022 en er gebeurt zoveel hier en in de wereld. We proberen te cocoonen bij Woods and Wine, ons bezig te houden met schilderen, paardrijden, tuinieren, de honden en herinrichten om de gekte om ons heen te blokkeren. Tot nu toe heeft Covid ons nog niet in haar greep, we dragen trouw onze maskers, zijn gevaccineerd en opgevoerd en wassen onze handen tot ze opgedroogd zijn tot schuurpapier. Maar eerlijk gezegd denk ik dat een groot deel van de reden het feit is dat we, wat voor weer het ook is, constant buiten zijn. Niets is beter voor je immuunsysteem dan vuile handen.


Onze kalender loopt snel vol en het ziet er naar uit dat we het beste jaar tot nu toe zullen hebben. December en januari zijn altijd trage maanden maar vanaf februari is het volle kracht vooruit. We hebben een paar nieuwe ideeën, een daarvan is onze Tapas bord is terug, maar kleiner en meer gestroomlijnd. Het is perfect om te combineren met een van onze topwijnen voordat je uit eten gaat of na een lange wandeling of fietstocht. Hou er wel rekening mee dat je dit 24 uur op voorhand moet bestellen.

Ook de nieuwe ontwikkelingen in het Nationaal Park zijn spannend. De eerste is de herinrichting van de Thor Park wandelroute. Voor degenen onder u die al eerder bij ons te gast waren, is het meer dan waarschijnlijk dat u deze route al eens heeft gelopen. Dit is de wandelroute die het dichtst bij Woods and Wine ligt en die je naar de top van de mijnheuvel brengt en weer terug naar Thor Park zelf. Nu zijn er nieuwe moddervrije paden en trappen die helemaal naar de top van de heuvel gaan. Er is ook een nieuwe parkeerplaats, maar die van u verblijf bij ons niet nodig omdat we zijn slechts "a hop skip and a jump away" !


Er is een lange afstand wandelpad dat dit voorjaar zal openen. 75 km lang die je door de mooiste plekjes van het park voert.


Genoeg te doen dus hier bij Woods and Wine en we kijken er naar uit u te ontmoeten!43 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page