top of page
Zoeken
  • woodswine

De ochtendbladeren


Het gaat nu wat langzamer, zoals elke herfst op weg naar de winter, en Kieran vraagt me nu al wanneer we onze kerstboom gaan opzetten. Het leuke aan deze tijd van het jaar is dat we elke ochtend lange wandelingen met de honden kunnen maken. Het heeft iets therapeutisch om door de knisperende bladeren te lopen die gevallen zijn. Het park heeft elk seizoen een ander gezicht en dit is waarschijnlijk een van mijn favorieten. Elke ochtend zien we herten over ons pad lopen, hun vacht donker wordend voor de winter en ons beschouwen als een noodzakelijk kwaad. Als de honden ze zien beginnen ze met hun rituele geblaf dat klinkt alsof het geoefende jachthonden zijn. De herten lijken zich er niets van aan te trekken en slenteren verder het bos in.


We gebruiken deze tijd om reparaties en updates te doen bij Woods and Wine en het nieuwste project is het bijwerken van onze gang. Het behang en de verf zijn gekocht en ik kijk er naar uit om te beginnen. Ik weet niet of Peter er mentaal op voorbereid is, behang ophangen is altijd een echte uitdaging. Gelukkig zijn we geoefende behangers!


Geniet van deze tijd van het seizoen, pak je goed in en maak lange wandelingen en wees dankbaar voor de schoonheid van de omgeving.


Blijf veilig!


Eron

55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page